ADANA / SEYHAN - Şehit Metin Malkav Ortaokulu

Nis

ADANA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE YEDAM İŞBİRLİĞİ İLE OKULUMUZDA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİ VERİLDİ.KATILIMCILAR TARAFINDAN OLDUKÇA BEĞENİLEN SEMİNER İÇİN ADANA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE YEDAM YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Sportif Başarılarımız İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat ÇELİK Tarafından Takdir Edildi

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Atletizm den sonra Futbolda da iki kupa okulumuza hayırlı olsun... Kızlar il ikincisi, Erkekler il üçüncüsü

Mrt

Öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak ve okulllar hakkında bilgi edinmelerini sağlamak üzere Rehberlik Servisi ve sınıf rehber öğretmenlerimizle Adana Fen Lisesi'ne gezi düzenlendi.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ ÇELİK TARAFINDAN TÜM BAYAN ÖĞRETMENLERİMİZE VE BAYAN ÇALIŞANLARIMIZA  HEDİYELERİ VERİLDİ.

JİU JİTSU TÜRKİYE DERECESİ

Mrt

Modern Jiu-Jitsu kişiye kendini savunma yanında sabır, karşısındaki kişiye davranışta incelik ve harp halinde (veya acil durumlarda ) gerekli olan kendine güveni temin eder. Klasik Jiu-Jitsu’dan 19. yüzyılın sonlarında bir müsabaka sporu olan Ju-do doğmustur.Öğrencimiz İsa Derman KARABULUT , Jiu Jitsu savunma sporunda iki dalda Türkiye 1.olmuştur.Öğrencimizi,emeği geçen velimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Şehit Metin Malkav Ortaokulu öğrencileri rekorlara doymadı.Öğrencimiz İsa Derman Karabulut jujitsu turnuvasında iki dalda Türkiye birincisi oldu. Okulumuz öğrencileri Puanlı Atletizm müsabakalarında ilk günü bir 1lik, Bir 2.lik ayrıca 2 adet de 4.lük olmak üzere toplamda DÖRT MADALYA ile ilk günün Takım olarak Kizlar birinciliği ERKEK ler de takım olarak ikinci bitirdiler.Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederim.Öğrencimiz Miraç ÖZKAN, Jiu Jitsu Figt tekniği 62 kg da Türkiye 2.oldu. Aynı öğrencimiz Miraç ÖZKAN, Jiu Jitsu Nevaza tekniği Türkiye 3.oldu. Öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz Şehit Metin Malkav Ortaokulu öğrencileri rekorlara doymadı Öğrencimiz İsa Derman Karabulut jujitsu turnuvasında iki dalda Türkiye birincisi oldu. Okulumuz öğrencileri Puanlı Atletizm müsabakalarında ilk günü bir 1lik, Bir 2.lik ayrıca 2 adet de 4.lük olmak üzere toplamda DÖRT MADALYA ile ilk günün Takım olarak Kizlar birinciliği ERKEK ler de takım olarak ikinci bitirdiler. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederim

Şbt

Okulumuzda 2.dönem Veli toplantısını yoğun bir katılımla  gerçekleştirdik. Velilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.