ADANA / SEYHAN - Şehit Metin Malkav Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde bu günün anlam ve önemini belirten öğrencilerimizle konuşmalar yaptık.

Mrt

Ock

16 Ocak Pazartesi günü Şifrelerin Peşinde İstanbul'un yazarı Hasan TOPDEMİR okulumuza geldi ve 5.sınıf öğrencileriyle kitabını tartıştı. Minik yavrularımız bu defa çok daha heyecanlıydı. Yazarımız öğrencilerimizle okumayı, yazmayı, yazar olmayı, kendini, kitaplarını, kahramanları nasıl seçtiğini, bu işe nasıl başladığını ve anılarını anlattı.

Ock

Görsel Sanatlar öğretmeni Yonca Doğbay Dinç rehberliğinde 5. Sınıflar  ve resim kursu  öğrencileri 1. Dönem Çalışmaları

Ock

Şehit Metin MALKAV orta okulu olarak Okullararası Yıldız Erkek Basketbol maçına katılan değerli öğrencilerimize başarılar dileriz

Ara

S***** kardeşler  Karete branşında, 8T sınıfı öğrencimiz Ze**** E*****   A****N Yüzme Yarışlarında deree aldılar.

Ara

Okulumuz öğrencileri bu ay okudukları Başarısızlar Kulübü'nün yazarı Anıl Basılı ile buluşuyor.